Rea!

Them Apples

799,00 kr 679,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

1 i lager

60 × 60 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla där du ser röda äpplen på en gren i stilleben. Målningen fångar naturens enkelhet och skönhet, där de saftiga äpplena hänger från grenen med en känsla av mognad och rikedom. Varje gång du ser på konstverket, påminns du om frukten som snart ska skördas och den belöning som kommer med tid och tålamod. Tavlan blir en ständig påminnelse om att det enkla ibland kan vara det mest värdefulla.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav solröda äpplen. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 4 × 60 × 60 cm
höjd (cm)

60

bredd (cm)

60

Du kanske också gillar …