Three wise Monkeys

5899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

Förväntad leverans:

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din moderna tolkning av de tre visa aporna, ett måleri som fångar essensen av klassisk kinesisk filosofi på ett sätt som talar till dig i dagens stressade värld. När du betraktar hur konstnären lekfullt men djupt avbildat “se inget ont, hör inget ont, tala inget ont”, känner du en koppling till behovet av att skärma av onödig brus. Det är som om varje apa, med sina livfulla och samtida drag, påminner dig om vikten av att medvetet filtrera vad du låter påverka din sinnesfrid. I takt med att tiden går och du återkommer till tavlan, upptäcker du att detta konstverk inte bara är en dekoration, utan en ständig påminnelse om att värna om din inre ro i en värld full av distraktioner.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären tagit inspiration ifrån de tre vise aporna som varken såg, hörde eller sa något, och tagit dem in i 2000-talet.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

60, 65

bredd (cm)

100, 140

Du kanske också gillar …