Hos oss köper du oljemålningar, unik abstrakt konst, färgstarka tavlor, canvastavlor och akvareller – alltid till rätt pris och med snabb leverans.

 

Köpa konst och tavlor online

En viktig sak att ha med när du skall skapa en riktigt bra hemkänsla, är att ha något som bara du har och sånt hittar du massor utav hos oss. Just Art by Artists – helt enkelt.

Att köpa konst online har aldrig varit enklare. Grundpelarna i vårt koncept är att erbjuda unik konst till ett bra pris och med god kundservice. Vi strävar efter att bli det självklara valet när det gäller att köpa tavlor på nätet. Alla våra tavlor levereras uppspända på träram och är klara att hängas rätt upp på väggen. Våra tavlor håller hög kvalitet och är handmålade utav professionella konstnärer. Bland våra akryl-, oljemålningar och canvastavlor finner du motiv inom abstrakt konst, figurativ konst med människor, djur, landskap, marina miljöer, lokala stadsvyer och fordon. Letar du efter en tavla målad utav en skicklig konstnär till ett bra pris, då kan vi helt säkert hjälpa dig.

Om våra tavlor

Konstnärerna

Vi samarbetar med konstnärer över hela världen men framförallt asiatiska konstnärer, konstnärer ifrån Kenya och även svenska konstnärer. De akrylmålningar och oljemålningar som vi säljer här på Konstlagret är handmålade utav skickliga konstnärer som är skolade och aktiva i Asien. Det är alltså många olika konstnärer som målar tavlorna i vår kollektion och val utav konstnär är ofta beroende utav teknik, stil samt typ av motiv för tavlan. Våra olika konstnärer har var och en sina egna specialiteter, det är därför våra oljemålningar och konst håller en väldigt hög kvalitet.

Konstlagrets tavlor är målade för hand och det är just hantverket och det unika i varje målning som ger konsten sin rätta charm. Konstnärerna skapar efter vår design men sätter givetvis sin personliga prägel på våra tavlor. Konstnären som målat tavlan förblir anonym och signerar tavlorna med “Michelanemo” som ett varumärke för Konstlagrets kollektion. Eftersom det är ett hantverk så kan det naturligtvis vara små avvik mellan bilderna här på hemsidan och hur varje enskild tavla ser ut. Men du kan ändå alltid känna dig trygg att handla eftersom du har två veckors returrätt som gäller ifrån det att du har tagit emot tavlan.

Motiven

Konstlagret har massor utav färgstark abstrakt konst. Vi har även figurativ konst där vi har jobbat mycket med att ta fram lokala motiv ifrån städer som t.ex. New York, London, Paris, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Varberg. Vi har även många marina motiv och tavlor med motiv utav djur, natur och landskap. Motiven för tavlorna som ingår i vårt standardsortiment skapar vi flera tavlor utav, varje tavla blir lik men ändå unik på sitt vis då det är ett hantverk. Du kan även skicka in din bild till oss så ordnar vi en specialbeställning med just ditt privata motiv, se i menyn under “Eget Motiv” om du är intresserad utav detta.

Tillverkningsteknik

Det vi kallar Målningar är handmålade tavlor, de flesta med pensel eller palettkniv, oftast på duk men ibland i kombination av kollage i olika naturmaterial.

Vi har även Metal Art i vår kollektion, detta är konstverk skapade helt utav metall och komponenter som klippts, formats och färgats till nytt liv.

Vi har även Akvareller i vår kollektion, detta är konstverk målade i vattenfärg på ett tjockt papper.

Vi har även Fotokonst som vi har klistrat på baksidan utav tempererade glasskivor som är 4mm tjocka. Detta ger en stilren känsla och en otrolig skärpa i motivet.

Vi har även konstverk som vi kallar Collage, detta är en sammansättning av olika material.

Vi säljer även Konsttryck, här har vi valt ut några utav våra mest populära motiv och printat dem på tjockt papper som Posters i en numrerad upplaga. Under den här kategorin har vi även tavlor under kategorin Canvas, hantverket som våra konstnärer har använt sig av här är framförallt tryck tillsammans med pensel. Detta ger en skarp effekt på motivets konturer samtidigt som man får struktur utav penseldrag på konstverket. Vi har även tagit fram Akustiktavlor som hjälper till att skapa en trevlig och behaglig ljudmiljö i hemmet eller på kontoret.

Material

Våra målningar är gjorda på canvas som är uppspänd på en ram i trä som är 3,6cm tjock. För de största tavlorna i kategorin “Jättestora tavlor” har vi valt en tjockare träram som är 5cm tjock för att ge ytterligare stabilitet till konstverket. Vi gör ett undantag för akvareller som är gjorda på tjockt papper. Våra tavlor är målade i akryl, olje eller akvarellfärger. Skriv gärna till oss om du har funderingar eller frågor kring ett specifikt konstverk.

Om Företaget

Konstlagret Sverige AB är ett fristående svenskt företag som startades 2014 och har huvudkontor i Varberg.

Adress: Lillebacka 25, 43296 Åskloster

Organisationsnummer: 556889-0429

Bankgiro: 853-1303

Se vårt showroom i Varberg

 

 

<ahref=”https://se.trustpilot.com/review/www.konstlagret.se”target=”_blank”>Trustpilot