Posters

posters-affischer

Hos Konstlagret hittar du ett brett sortiment av posters och affischer, med unika motiv av allt från blommor och texter till abstrakt konst och modern konst. Posters är ett enkelt men minst lika snyggt alternativ till målningar då de enkelt flyttas runt i nya ramar för att skapa ett lite nytt utryck på väggarna! Spana även in vårt utbud av akvareller, canvastavlor och oljemålningar. Köp posters online till bra pris med snabb leverans.

Posters och prints har blivit allt mer populärt att fylla våra hem med. Därför har även vi på Konstlagret stor satsat på posters. Alla våra posters är noga utvalda och enbart det bästa publiceras och läggs till i vårt exklusiva sortiment.

Fashion posters

Våra snygga fashion posters finns i flera olika storlekar och former. Små och stora posters med mode som motiv i vackra färger för det trendkänsliga hemmet. Välj en fashion poster med ditt favoritmotiv och den storlek som passar ditt hem.

Vi strävar efter att leverera kvalitet, oavsett om det är våra handmålade tavlor eller våra posters. Vi har därför valt att inte ha det lägsta priset i Sverige på posters, ett för lågt pris går som oftast ut över kvaliteten på något vis, våra billigaste posters startar därför på 149 kr.

I vårt fina sortiment av posters finner bland annat fotografiska posters och svartvita posters.

Vårt utbud av posters växer ständigt

Från start har Konstlagret haft fokus på att leverera handmålade tavlor av hög kvalité, men har sedan 2020 valt att lansera posters utav hög kvalité. Genom våra väl etablerade kontakter med konstnärer kan vi, med hjälp av duktiga fotografer erbjuda Sveriges snyggaste posters.

Läs mer