RETURNPOLICY

Om du ångrar ditt köp av tavlor och produkter för mer än 400 kr. ur vårt standardsortiment inom 14 dagar från mottagandet erbjuder vi retur av varor enligt distansköpslagen. Skriv till [email protected] så återkommer vi med information om hur du skall gå tillväga. Normalt är att kunden ansvarar för fraktkostnad, upphämtning och att varan är korrekt emballerad. Alla varor som skall skickas i retur måste vara i originalförpackning. Skyddsplast får inte vara bruten och varan skall returneras i det originala kartongemballaget. Återbetalning sker inom 5 dagar från det att returen blivit bokad. Returfraktkostnader för små och stora tavlor som returneras till oss beror lite på tavlans storlek och vart i landet du bor, men kostar normalt 200kr. För mindre posters så blir totala fraktkostnader normalt 150kr. De jättestora tavlorna kostar mer då de går med hemleveranser. Kontakta gärna oss innan du handlar om du vill veta kostnaden för en specifik tavla. Skulle varan vara använd eller förpackningen vara skadat i större grad än vad som behövs för att undersöka varan så förbehåller sig Konstlagret rätten till att anslå en värdeminskning på produkten.

Kund kontaktar oss och ber om en returfraktsedel. Konstlagret drar sedan av kostnaden för frakt ifrån totalbeloppet för beställningen och betalar tillbaka mellanskillnaden till kund.

Alla beställningar måste hämtas ut inom angiven deadline ifrån DHL. Normalt returneras paket inom 10 dagar efter första avisering om hämtning uteblir. Kunden betalar vid sådana tillfällen kostnad för frakt. Återbetalning av resterande belopp sker när vi tagit emot tavlan igen på vårt lager.

 

 

0
Din varukorg
konstlagret.se