Personliga tavlor

Har du ett eget motiv som du önskar få målad som en tavla? Det kan t.ex. vara en porträttmålning utav en person, ert husdjur eller varför inte en målning utav ert alldeles egna smultronställe.

Vi kan även göra en målning fritt efter din idé om färg och form. Här kan du ladda upp din bild och låta våra experter återkoppla till dig med prisförslag. Fyll även i formuläret med dina kontaktuppgifter och lämna ett meddelande om önskad storlek samt om du har ytterligare önskemål eller kommentarer.
  Skapa din egna personliga tavla

  Konst är individuellt och uppfattas olika från individ till individ. Någonting oerhört talande och starkt för en person kanske inte är mer än en färgskvätt enligt någon annan. Konst är i betraktarens ögon. Det är just därför det är viktigt att ha tavlor som man själv tycker om samt tilltalar en. Detta är möjligt med personliga tavlor. En personlig tavla tillåter dig att erhålla konst i just din smak. När man har en personlig tavla blir plötsligt resterande inredningen unik och i förhållande till just dig och din smak. Personliga tavlor utmärker vilka vi är och vad som faller oss i smaken. En personlig tavla är betydligt bättre än en tavla som är “känd” för att vara omtyckt bland människor då det är en personlig
  tavla med din unika smak. Med en personlig tavla fungerar konsten betydligt bättre in i övriga rummet med den inredning och stil som finns utöver tavlan. Dessutom, om du har en personlig tavla kan du avgöra färger och motiv vilket gör att du kommer uppskatta dina personliga tavlor mer än en annan vanlig tavla.

   

  Designa din egen tavla

  Hos oss kan du designa din egen tavla. Du får då en helt egen personlig tavla. Detta är en oerhört rolig och kreativ upplevelse. Oavsett vad man önskar att motivet ska vara på de personliga tavlorna så kan du enkelt skicka in en order på ett eget motiv och bifoga bild på motivet så hanterar vi resten. Det kan exempelvis vara ett motiv på ett husdjur, person, en plats eller vad som helst. En del människor tycker att motiv på sin familj är fint eller en tavla på en segelbåt är rofyllt. Det är upp till dig att avgöra vilket motiv du vill ha. Eftersom du kan designa egna tavla helt själv och eftersom du också kontrollerar över att tavlan går ihop med resterande inredning, färger och stil.

   

  Vi hjälper dig göra din egen tavla

  Gör din egen tavla hos oss. Det är kul att vara kreativ och klura på ideér av skapande men alla känner sig kanske inte tillräckligt duktiga med pennan eller penseln för att utföra den helt själv. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina kreativa ideer och på så sätt kan du få en personlig tavla. Hos oss kan du skicka in ideér fritt om färg eller form och sedan prata med våra experter om prisförslag. Det behöver alltså inte vara ett färdigt motiv på personliga tavlor, utan ibland har kunder en idé om vad de visualiserar hängandes på väggen hemma. Det vi gör är att förverkliga den idéen. Ett nära samarbete med kunden skapar vi de mest intressanta och vackra personliga tavlorna. Gör din egen personlig tavla enkelt genom att utbyta några ideér så vi förstår din vision och med vår expertis och redskap ser vi till att skapa en alldeles egen personlig tavla. Hos oss får våra kunder vara konstnärer. Resultatet blir en helt unik och personlig tavla.

   

  Glöm inte storleken på din personliga tavla!

  En grundläggande detalj som är viktig att minnas i den här skapande processen är att du skickar in mått på önskad tavelstorlek. Det är också viktigt att fylla i sina kontaktuppgifter korrekt för att processen ska ske så effektivt som möjligt. Det är kanske den viktigaste delen vid skapandet av personliga tavlor. Storleken på din personliga tavla får inte glömmas bort, för nu har du chansen att skapa din alldeles egna tavla från start och storleken är ju väsentlig i detta. Kanske har du planerat att ha en jättetavla hängandes i vardagsrummet, eller så kanske du vill ha en rogivande, charmig, liten tavla hängandes ovanför sängen. Oavsett hur du föreställer en personlig tavla är det fördelaktigt att skriva de exakta måtten så resultatet blir precis som du har föreställt dig. Kontaktuppgifter samt mått- de är två grundläggande komponenter du behöver tänka på i skapandet av ditt mästerverk!

  0
  Din varukorg
  konstlagret.se