Personliga tavlor

Har du ett eget motiv som du önskar få målad som en tavla? Det kan t.ex. vara en porträttmålning utav en person, ert husdjur eller varför inte en målning utav ert alldeles egna smultronställe.

Vi kan även göra en målning fritt efter din idé om färg och form. Här kan du ladda upp din bild och låta våra experter återkoppla till dig med prisförslag. Fyll även i formuläret med dina kontaktuppgifter och lämna ett meddelande om önskad storlek samt om du har ytterligare önskemål eller kommentarer.
  Konstlagrets personliga tavlor

  Våra personliga tavlor med ett helt unikt motiv kan du enkelt beställa här på Konstlagrets webbshop och målas efter beställning utav en av våra duktiga konstnärer. Du också självklart välja material till din personliga tavla. Vill du köpa till en dekorativ ram så att din egendesignade målning kommer till sin fulla rätt, så fixar vi så klart även det. Personliga tavlor kan du få som målning i akryl på canvas, som en akvarell på tjockt papper eller i ett kollage med blandat material som passar in på motivet. Det finns också något personligt i att ta med text av annat slag om man vill ha det, t.ex. en personlig hälsning eller citat. På vissa av våra tavlor kan du anpassa texten så att den passar just dig. Vi har exempelvis många kunder som beställer personliga tavlor som uppmärksammar viktiga händelser i deras liv på ett snyggt sätt! Det kan vara ett bröllopsfoto som blivit lite för klassiskt och tråkigt som skall få lite nytt liv och omvandlas till en stor impressionistisk målning. Det är ju lite utav ett statement till kärleken mellan dig och din partner när man väljer att blåsa upp det finaste fotot ni har till en personlig tavla i formatet 150x150cm. Eftersom våra tavlor är ett hantverk så kan du givetvis få din tavla i vilken storlek som du vill. Vi har inga fasta mått och format, så här står valet helt fritt att välja den perfekta storleken. Man skall bara komma ihåg att man skall kunna få in tavlan genom dörren där hemma. Men i övrigt så är begränsningarna få.

  Personliga tavlor för alla rum

  Det är flertalet utav hemmets rum som kan prydas med personliga tavlor. I barnens rum kan du sätta upp en personlig tavla som ett porträtt med deras födelsedata på väggen och i sovrummet kan du pryda väggen med en personlig tavla som berättar när och var ni gifte er eller favoritplatsen för gemensamma minnen. Fina minnen förtjänar en hedersplats i hemmet och eftersom blicken oftast dras till väggarna så passar de ypperligt som en personlig tavla! En tavla blir också en uppskattad present till ditt livs kärlek, en saknad familjemedlem eller varför inte till dig själv! Att inreda hemmet med tavlor som berättar något är enkelt, snyggt och personligt. Tavlan blir en effektfull inredningsdetalj i varje rum. Du kan exempelvis skapa en efterlängtad sinnesstämning och sätta upp en personlig tavla med favorit restaurangen avbilda i köket och ett inspirerande citat som tavla till hemmakontoret. Har du idén till dina personliga tavlor så har vi konstnären som kan skapa den perfekta tavlan som passar väl in till just din inredning, personlighet och smak! Hemkänsla skapas när du har något som bara du har.

  Personlig tavla – En uppskattad gåva

  Ge bort en egen tavla med ett personligt och med unikt budskap till någon du håller extra kär. Möjligheterna att göra någon glad med en personlig tavla är många. Det är också därför vi på Konstlagret tycker att de passar utmärkt som presenter. Beställ en målning med din och din bästis smultronsställe, kanske en porträttmålning av en fyrbent vän som du vet att din kära vän vill minnas livet ut, eller en namntavla i graffitistil att ge bort som en dopgåva om silverskeden blivit för tråkig. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du vill göra med en personlig tavla, skulle idéerna tryta så kan du alltid kontakta oss för en konsultation.

  Skapa din egna personliga tavla

  Konst är individuellt och uppfattas olika från individ till individ. Någonting oerhört talande och starkt för en person kanske inte är mer än en färgskvätt enligt någon annan. Konst är i betraktarens ögon. Det är just därför det är viktigt att ha tavlor som man själv tycker om samt tilltalar en. Detta är möjligt med personliga tavlor. En personlig tavla tillåter dig att erhålla konst i just din smak. När man har en personlig tavla blir plötsligt resterande inredningen unik och i förhållande till just dig och din smak. Personliga tavlor utmärker vilka vi är och vad som faller oss i smaken. En personlig tavla är betydligt bättre än en tavla som är “känd” för att vara omtyckt bland människor då det är en personlig
  tavla med din unika smak. Med en personlig tavla fungerar konsten betydligt bättre in i övriga rummet med den inredning och stil som finns utöver tavlan. Dessutom, om du har en personlig tavla kan du avgöra färger och motiv vilket gör att du kommer uppskatta dina personliga tavlor mer än en annan vanlig tavla.

   

  Designa din egen tavla

  Hos oss kan du designa din egen tavla. Du får då en helt egen personlig tavla. Detta är en oerhört rolig och kreativ upplevelse. Oavsett vad man önskar att motivet ska vara på de personliga tavlorna så kan du enkelt skicka in en order på ett eget motiv och bifoga bild på motivet så hanterar vi resten. Det kan exempelvis vara ett motiv på ett husdjur, person, en plats eller vad som helst. En del människor tycker att motiv på sin familj är fint eller en tavla på en segelbåt är rofyllt. Det är upp till dig att avgöra vilket motiv du vill ha. Eftersom du kan designa egna tavla helt själv och eftersom du också kontrollerar över att tavlan går ihop med resterande inredning, färger och stil.

   

  Vi hjälper dig göra din egen tavla

  Gör din egen tavla hos oss. Det är kul att vara kreativ och klura på ideér av skapande men alla känner sig kanske inte tillräckligt duktiga med pennan eller penseln för att utföra den helt själv. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina kreativa ideer och på så sätt kan du få en personlig tavla. Hos oss kan du skicka in ideér fritt om färg eller form och sedan prata med våra experter om prisförslag. Det behöver alltså inte vara ett färdigt motiv på personliga tavlor, utan ibland har kunder en idé om vad de visualiserar hängandes på väggen hemma. Det vi gör är att förverkliga den idéen. Ett nära samarbete med kunden skapar vi de mest intressanta och vackra personliga tavlorna. Gör din egen personlig tavla enkelt genom att utbyta några ideér så vi förstår din vision och med vår expertis och redskap ser vi till att skapa en alldeles egen personlig tavla. Hos oss får våra kunder vara konstnärer. Resultatet blir en helt unik och personlig tavla.

   

  Glöm inte storleken på din personliga tavla!

  En grundläggande detalj som är viktig att minnas i den här skapande processen är att du skickar in mått på önskad tavelstorlek. Det är också viktigt att fylla i sina kontaktuppgifter korrekt för att processen ska ske så effektivt som möjligt. Det är kanske den viktigaste delen vid skapandet av personliga tavlor. Storleken på din personliga tavla får inte glömmas bort, för nu har du chansen att skapa din alldeles egna tavla från start och storleken är ju väsentlig i detta. Kanske har du planerat att ha en jättetavla hängandes i vardagsrummet, eller så kanske du vill ha en rogivande, charmig, liten tavla hängandes ovanför sängen. Oavsett hur du föreställer en personlig tavla är det fördelaktigt att skriva de exakta måtten så resultatet blir precis som du har föreställt dig. Kontaktuppgifter samt mått- de är två grundläggande komponenter du behöver tänka på i skapandet av ditt mästerverk!

  0
  Din varukorg
  konstlagret.se