Vintage posters

Du behöver inte bli gammal med samma vintage posters på väggen hela livet. Här hos oss på Konstlagret hittar du ett brett sortiment av vintage posters som känns allt annat än gammalmodiga. Vi har valt att ta fram ett urval utav vintage posters med vackra motiv av allt från kontorsplatser till ståtliga amerikanska bilar. Det gör mycket för upplevelsen utav ett rum när det händer grejer även på väggarna. När man tänker inredning så skall man tänka helhet, vill du skapa en upplevelse så blanda gärna med motiv med allt från städer till abstrakt konst och modern konst. Vintage posters är ett enkelt men minst lika snyggt alternativ till handmålade tavlor då de enkelt kan rullas ihop och flyttas runt! Spana även in vårt utbud av akvareller, canvastavlor och oljemålningar. Köp vintage posters på nätet till bra pris med snabb leverans.

Vintage posters och prints har blivit allt mer populärt att hänga på väggarna. Posters behöver egentligen inte hänga på väggen utan kan göra sig lika bra ståendes uppe på en byrå eller på golvet lutandes mot väggen. Därför har även vi på Konstlagret stor satsat på vintage posters. Alla våra vintage posters är noga utvalda och enbart det bästa publiceras och läggs till i vårt sortiment.

Vårt utbud av vintage posters blir större

Konstlagret har traditionellt varit fokuserade på att leverera hantverk och framförallt våra målade tavlor, men har under 2020 expanderat och erbjuder nu mera vintage posters med fantastiskt fina motiv och hög kvalité.