Fjärilstavlor

Butterflies

“Alla är vi som fjärilar, inledningsvis obekväma och fula, sedan förvandlas vi till självsäkra och graciösa fjärilar som alla beundrar”.

Fjärilar har olika betydelser för olika människor. En gemensam uppfattning är hursomhelst att fjärilar tillger lycka, skönhet och enkelhet. De kan också uppfattas som nästan poetiska där man påbörjar livet som en larv men efter en mörk tid, förpuppning i kokongen, utvecklas man till en fjäril. Det här synsättet går att likställa med ett rum som till en början är naket och tomt, men efter en process av inredning, har rummets väggar kommit att bli skönhet tack vare fjärilstavlor eller annan konst. En fjärilstavla är en komponent till inredning som förhöjer rummets utstrålning och kanske smittar av sig den enkelhet och rofylldhet som fjärilar ger oss, till rummet. Faktum är att fjärilstavlor är okomplicerade men ändå en effektfull detalj till varje rum.

Ponera att du söker efter den perfekta tavlan till ditt nya vardagsrum eller kontor, då kan en fjärilstavla vara precis det du letar efter. Det beror på att fjärilstavlor gör oss människor lyckliga, kanske på grund av fjärilens olika färgkombinationer och oförutsägbara mönster. Kanske dras vi till fjärilar för att de påminner om en enkelhet i sina lätta vingar och bekymmerslösa flygande som får oss att känna oss lugna och som att det finns en möjlighet för även oss att flyga genom livet lika ansträngningslöst. En fjäril tavla bidrar till den känslan, och vem vill inte träffas av den varje gång man stiger in i ett rum? Tavla fjäril kan förekomma i olika utseenden. Huvudsaken är vad för känsla som din fjäril tavla utstrålar.

Som sagt, fjärilstavlor kan uppröra olika känslor hos människor, men återigen, en gemensam uppfattning är troligtvis att en tavla av en fjäril ger dig någon slags känsla eller upplevelse. Vare sig det är, frihet, ro, eller skönhet, så säger fjärilstavlor oss någonting. Det är därför en fjäril på en vacker tavla passar till varje rum.