Jackpot

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

3 i lager

80 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla av stora vackra blommor i många vackra färger som kontrasterar starkt mot en mörk bakgrund. Målningen fångar din uppmärksamhet med sin livfullhet och djärva färgspel, vilket ger rummet en unik energi. Varje gång du ser på konstverket, känns det som att blommorna lyser upp hela ditt hem. Tavlan blir en ständig påminnelse om att även i mörka tider kan ljusa och vackra ting framträda med större kraft.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav djur och natur. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

100

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …