Pouring

2199,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

7 i lager

60 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din moderna målning som avbildar en kvinna med rinnande vatten i sitt ansikte, en symbol för den fulländade känslan av avkoppling efter väl genomförd prestation. Tavlan, med sina diffusa kontraster och färgtoner i grönblå nyanser, förmedlar en frisk och lugnande atmosfär som inspirerar dig att ta dig tid att återhämta dig. Den blir en ständig påminnelse i ditt hem om att balans mellan arbete och vila är nyckeln till att hålla sig produktiv och motiverad.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Andra storlekar: 130x160cm

Med en oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Modern konst med personer som motiv ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 60 × 100 cm
höjd (cm)

100, 160

bredd (cm)

60, 130

Du kanske också gillar …