Rea!

Embla

1899,00 kr 1614,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

8 i lager

60 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din tavla av en kvinnokropp, målad i diffusa kontraster helt i gråskala, svart och vitt. Målningen lockar dig med sin tidlösa elegans och subtila nyanser, som avslöjar olika lager av emotion och djup vid varje blick. Denna konstverk erbjuder en lugnande närvaro i ditt rum, och dess enkla färgpalett understryker formens skönhet utan att distrahera. Varje gång du ser på den, påminner den dig om att äkta skönhet inte behöver färg för att uttrycka sin styrka och komplexitet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 130x160cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav det en naken kvinnokropp. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 60 × 100 cm
höjd (cm)

100, 160

bredd (cm)

60, 130

Du kanske också gillar …