Rea!

LightUp

1699,00 kr 1359,20 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

7 i lager

55 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla som avbildar en man som står ensam under ett paraply med ett starkt ljus som strömmar ner från ovan. Målningen fångar en stämning av både mystik och hopp, där kontrasten mellan ljuset och mörkret skapar ett dramatiskt uttryck. Varje gång du ser på konstverket, känner du hur det väcker en känsla av ensamhet men samtidigt av styrka och skydd. Tavlan blir en ständig påminnelse om att även när vi står ensamma, finns det alltid ljus att finna.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Andra storlekar: 130x160cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan med ljus som strålar in från himmelen har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i att inte direkt skildra den yttre verkligheten. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

 

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 55 × 100 cm
höjd (cm)

100, 160

bredd (cm)

60, 130

Du kanske också gillar …