Wet Day

4399,00 kr

En handmålad tavla på aluminium och canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

4 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla med motiv av en regnig stadsmiljö, fylld av människor som promenerar tillsammans under paraplyer. Målningen fångar det liv som finns i staden, även på en regnig dag, och de färgglada paraplyerna ger en känsla av gemenskap och samhörighet. Varje gång du ser på konstverket, känner du hur det förmedlar en värme mitt i det gråa och blöta. Tavlan blir en påminnelse i ditt hem om att även regniga dagar kan vara fyllda av liv och värme.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Andra storlekar: 115x80cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav promenerande par med paraplyer i regnväder, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

60, 80, 100

bredd (cm)

80, 115, 200

Du kanske också gillar …