Face it

2799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

9 i lager

90 × 90 cm

Beskrivning

Du står framför din moderna målning av två vackert uppklädda och starka kvinnor, avbildade utan ansikten för att betona deras förmåga att agera och transformeras vid behov. Tavlan, fylld av diffusa kontraster och djupa färgtoner, framförallt i röda nyanser, inspirerar dig till att reflektera över identitet och anpassningsförmåga. Varje gång du betraktar målningen, känner du hur den utmanar dig att tänka på mod och mångsidighet i uttryck. Denna bild blir en ständig påminnelse i ditt hem om styrkan i att vara föränderlig och djärv.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan så har konstnären låtit sig inspireras utav mystiken i ansikten utan konturer.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …