ValleyHorse

1499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

7 i lager

80 × 100 cm

Beskrivning

När du först såg målningen av den klassiska svenska dalahästen i dess sprakande färger, kände du direkt en stark koppling till dina svenska rötter. Varje gång du går förbi den i ditt hem, påminns du om barndomens somrar. De levande färgerna i målningen lyfter stämningen i rummet och skapar en energisk och inbjudande atmosfär. Ditt hem har berikats med en bit svensk kultur och historia, vilket gör dalahästen till mer än bara en tavla; den är en källa till stolthet och glädje.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 50x70cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav den svenska dalahästen. Att använda sig utav folkkära klenoder när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla. Även en hund, katt, häst eller fåglar är härligt motiv för tavlor och vilda djur som lejon, elefant och noshörningar tycker många är fascinerande som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

70, 100, 150

bredd (cm)

50, 80, 150

höjd (cm)

, ,

bredd (cm)

, ,

Du kanske också gillar …