MassaMessy

2999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

28 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

Varje gång du tittar på den abstrakta målningen i ditt vardagsrum, där färgerna bildar en explosion, fylls du med en känsla av energi och kreativitet. De intensiva färgerna och det dynamiska mönstret ger ditt rum liv och blir en ständig källa till inspiration. Denna målning är inte bara ett konstverk, den är ett uttryck för frihet och livsglädje som resonerar djupt med din själ. Det är som om varje betraktelse av tavlan förnyar din ande och påminner dig om möjligheterna och skönheten som finns i varje ögonblick.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Andra storlekar: 95x95cm, 150x150cm, 160x130cm, 200x100cm och 280x140cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett abstrakt motiv utav the big bang, en rejäl smäll utav färger. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 95, 100, 130, 140, 150

bredd (cm)

95, 140, 150, 160, 200, 280

Du kanske också gillar …