98

2999,00 kr

Slut i lager

Beskrivning

En tavla helt i metall med en röd sportbil.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Metal Art

Material: Metall och komponenter

Konstnären har här skapat en plåttavla, ett modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Konstlagret har en stor kollektion av konstverk och tavlor, vi kan garantera att du hittar en plåttavla med bilar som faller dig i smaken när du bläddrar i vårt sortiment av Metal Art som är en tavla helt i metall. Våra konstnärliga uttryck till väggen besitter alla motiv du kan tänkas vilja ha i ditt hem, allt från Himalayas bergskedjor och stadsmotiv till abstrakta tavlor med färger och former.

Vi erhåller dessutom alla olika format och storlekar av tavlor du kan tänka dig. När du köper tavlor hos oss har vi även ett verktyg som heter fotostudio där du kan förhandsgranska hur tavlan kan komma att se ut hemma hos dig! En tavla har alltid sin speciella färgton och energi, och gör sig på olika sätt beroende på vilka andra färger du har i rummet. Olika typer av ljus kan få färgerna att skifta. Omgivande färger på väggar och tyger sprider en färgton, som också präglar tavlan. Fundera över rummets stämning, och vad du tror skulle passa in. När du väl hittat din perfekta tavla kanske det slutar med att du målar om hela rummet för att passa tavlan. Men det är inget att gruva sig för i första skedet. Låt fantasin leda dig in i en värld av färg och form. De praktiska sakerna löser sig förhoppningsvis på något sätt. Det viktiga är att motivet och tavlan talar till dig, och det du vill ha.

Att komma in i ett rum från ett annat, kan ge en hel ny sinnesstämning beroende på hur rummet känns. En tavla kan vara det som behövs för att lyfta hemtrevnaden.

Mer information

Vikt 8 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65

bredd (cm)

140

Du gillar kanske också…