Joker

4999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

4 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din tavla med ett mäktigt porträtt av the Joker med en kuslig och kaotisk energi. Målningen fångar den mörka charmen och obehagliga humorn som gör figuren så fängslande. Varje gång du ser på konstverket, känner du en blandning av fascination och obehag, vilket gör tavlan till ett spännande inslag i ditt hem. Denna målning blir en påminnelse om att skönhet ibland kan hittas i det oväntade och att konst ofta utmanar våra uppfattningar om gott och ont.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 200x100cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Den här tavlan av Heath Ledger som Jokern ifrån Batman filmen Dark Knight är en utav våra absoluta favoriter och det är inte svårt att förstå varför. Denna handmålade tavla är en färgglad tolkning utav Jokern och har blivit lite utav ett signum för konstlagret. Det här handmålade porträttet är gjort utav en väldigt duktig konstnär som även gör många utav de specialbeställningar och familjeporträtt ifrån eget motiv som många beställer utav oss.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …