Unvieuxbulldog

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

5 i lager

90 × 90 cm

Beskrivning

När du ser på din färgglada målning med en fransk bulldog på ålderns höst som sitter och läser en bok, känner du en omedelbar värme. Tavlan fångar lugnet och koncentrationen hos den charmiga hunden, vilket ger en känsla av stillhet. Varje gång du ser på den, påminns du om värdet av att ta det lugnt och njuta av en god bok. Den här målningen ger ditt hem en mysig atmosfär och blir en favorit för alla hundälskare.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav en fransk bulldog. Att använda sig utav hundar och djur när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla. Även en hund, katt, häst eller fåglar är härligt motiv för tavlor.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

50, 95, 150

bredd (cm)

50, 95, 150

Du kanske också gillar …