CoffeeKiss

1599,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

17 i lager

80 × 80 cm

Beskrivning

Du står framför din moderna tavla med en härlig mix av färger och ett motiv med en kvinna och hennes kaffekopp. Målningen fångar ögonblicket av avslappnad njutning, där kvinnans lugna uttryck och kaffekoppen skapar en känsla av vardagligt lugn. Varje gång du ser på tavlan, känner du värmen och den rofyllda stunden som den avbildar. Denna målning blir snabbt en favorit i ditt hem och ger en touch av trivsamhet och hemtrevnad.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i en liten kaffepaus. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …