Rea!

Casal

1299,00 kr 649,50 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Slut i lager

Beskrivning

Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav en stormig strandmiljö. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Just den här vackra målningen ær en färgglad karta över jorden.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 50 × 50 cm
höjd (cm)

60

bredd (cm)

60

Du kanske också gillar …