Vinter

3699,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

140 × 90 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla med motiv av en förtrollande björkskog i ett landskap där snön täcker marken. Målningen fångar det mjuka ljuset som reflekteras av snön, vilket skapar en magisk atmosfär i rummet. Varje gång du ser på konstverket, känner du en lugn och fridfull känsla, som om du vandrar genom en vinterlandskap. Tavlan blir en påminnelse i ditt hem om naturens skönhet och dess förmåga att skapa ro även i de kallaste årstiderna.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning som suomi på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav vackra björkar i vinterskrud. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla. Hos många går tankarna till Lars Lerin när de ser detta konstverk, var och en bestämmer vad de relaterar till men konstnären bakom detta verk ville fånga skogens mystik och de vackra kontrasterna i vår skandinaviska björk.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

 

Ytterligare information

Vikt 18 kg
Dimensioner 4 × 140 × 90 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …