Mr Monk tbt Kindergarden

5499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

1 i lager

90 × 90 cm

Beskrivning

När du ser på din tavla med motiv av apan Mr. Monk som tänker tillbaka på sig själv som en liten toddler-apa på dagis, fylls du av nostalgi. Målningen fångar en ung Mr. Monk i ett ögonblick av oskuldsfullhet, lekfullt klädd och omgiven av “leksaker”. Varje gång du ser på tavlan, minns du den enkla glädjen och den bekymmersfria tiden som barndomen innebar. Den här målningen ger ditt hem en känsla av värme och påminner dig om livets små lyckliga stunder.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. En tavla med apan Mr Monk och en tbt till gamla dagar.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …