Rea!

Mr Monk and the White Lotus

4899,00 kr 3919,20 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

1 i lager

90 × 90 cm

Beskrivning

När du ser på din tavla med motiv av apan Mr. Monk som njuter av sin välförtjänta semester på en exklusiv resort på Hawaii, känner du genast semesterstämningen. Målningen fångar Mr. Monks avslappnade attityd med solglasögon och feta outfit, omgiven av en fantastisk havsmiljö. Varje gång du ser på tavlan, känns det som om du själv är på semester och njuter av solen och vågornas brus. Den här målningen ger ditt hem en touch av tropikerna och får dig att längta efter nästa resa.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. En tavla med apan Mr Monk som är klar för semester.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …