Rea!

RunAway Train

4399,00 kr 3299,25 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

8 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

Det här är en tavla med ett motiv utav en järnväg och ett lokomotiv med tåg, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Mystiken och nyckfullheten i ett modernt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

65, 80, 100

bredd (cm)

100, 140, 200

Du kanske också gillar …