Runaway Train White

4399,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

2 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla där du får känslan av att du står på ett järnvägsspår och längst bort i horisonten ser du ett tåg som antingen är på väg mot dig eller bort från dig. Målningen fångar både spänningen och osäkerheten, där tågets avlägsna form ger en känsla av förväntan. Varje gång du ser på konstverket, känner du en blandning av nyfikenhet och nervositet, som om något stort är på väg att hända. Tavlan blir en påminnelse om att livet ibland handlar om att vänta och vara beredd på vad som än kommer.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Detta är en tavla med en tågräls och ett tåg i fjärran där konstnären har låtit sig inspireras utav den kända låten med den samma titel Runaway Train. Att använda sig utav den här stilfulla och enkla stilen för att skapa en landskapsmålning har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

100, 200