Mr Monk it’s Time

4999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

Förväntad leverans:

90 × 90 cm

Beskrivning

Du står framför din moderna tavla med motivet av den coola apan Mr. Monk, klädd i en knallblå kostym och flashar sin feta lyxklocka mot en gråskalig bakgrund. Målningen fångar den lekfulla kontrasten mellan den eleganta kostymen och Mr. Monks avslappnade attityd, vilket skapar en känsla av både humor och stil. Varje gång du ser på tavlan, blir du på gott humör och känner en touch av lyx och glamour. Den här målningen blir snabbt en samtalsstartare i ditt hem, och alla som ser den kan inte låta bli att le.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. En tavla med apan Mr Monk

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …