Rea!

MistyDays

2799,00 kr 2379,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

11 i lager

80 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla med motiv av ett dimmigt kustlandskap där man blickar bort över horisonten. Målningen fångar det drömska och mystiska i dimman, där havet smälter samman med himlen. Varje gång du ser på konstverket, känns det som att du står vid kusten och andas in den friska havsluften. Denna målning blir en påminnelse om naturens skönhet och de oändliga möjligheter som väntar bortom horisonten.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Andra storlekar: 200x100cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk, en abstrakt tavla mjuka färger.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav en vacker och dimmig horisont. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

65, 80, 100

bredd (cm)

80, 140, 200

Du kanske också gillar …