Rea!

Same Colours

1599,00 kr 1199,25 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

6 i lager

80 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din vackra tavla med motiv av ett dimmigt kustlandskap i lekfulla röda färger där man blickar bort över horisonten. Målningen fångar det livliga i det annars dämpade landskapet, med den röda tonen som ger en känsla av värme och energi. Varje gång du ser på konstverket, känner du en underliggande glädje och en antydan till äventyr som väntar bortom horisonten. Tavlan blir en påminnelse om att även dimmiga dagar kan vara fyllda med liv och möjligheter.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. För den här tavlan så har konstnären tagit inspiration ifrån vår MistyDays och gett den lite nya färger. Tavlor där konstnären använder sig utav lagom mycket färg passar ofta väldigt bra in i våra ofta minimalistiska hem.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

 

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

100

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …