Lion

3699,00 kr

1 i lager

24 × 40 cm

Beskrivning

Denna produkt är endast lejonet som står i mitten på tillhörande gruppbild.

Konstnären har här skapat ett färgglatt konstverk med färger ifrån de återvunna flip-flop sandalerna som använts för skapa just den här skulpturen. Eftersom varje skulptur är handgjord så har den en egen helt unik färgkombinationen, därför så kommer givetvis färger och även till viss del formen skilja sig lite ifrån bilderna.

I dagsläget så är det över 3 miljarder människor som har flip-flops som enda par “skor”. Dessa används flitigt och därefter så kastas de oftast i naturen för att förr eller senare sluta upp i havets kretslopp.

Hjälp oss med att #fliptheflop och köp dessa färgglada skulpturer som är handgjorda utav återvunna flip-flop sandaler. Dessa flip-flops har samlats upp på Kenyas stränder, efter att ha drivit runt i den indiska oceanen.

#Fliptheflop går ut på att rädda haven ifrån flip-flops som förorenar och förstör för djur och natur. Under 2017 så samlades över 500 000 st flip-flops upp ifrån stränderna och återanvändes för att skapa bland annat dessa färgglada skulpturer.

Teknik: Handgjord skulptur

Material: Återvunna flipflop sandaler

Antal flipflop sandaler: 64st

Antal arbetstimmar för att skapa skulpturer: 11,25h

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Hos Konstlagret kan du nu även köpa dessa fantastiska små djurskulpturer ifrån Ocean Sole, hjälp dem i kampen #fliptheflop som går ut på att rädda haven ifrån föroreningar – Just Art by Artists.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 60 × 24 × 40 cm
höjd (cm)

12, 40

bredd (cm)

7, 24

längd (cm)

23, 60

Du kanske också gillar …