Rea!

Menina Acima

1799,00 kr 1349,25 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

2 i lager

80 × 115 cm

Beskrivning

Du står framför din färgstarka moderna målning av en kvinna med stora ögon och en intensiv blick. Målningen fångar styrkan och självsäkerheten i hennes uttryck, vilket inspirerar dig att möta dagen med samma energi. Varje gång du ser på konstverket, känner du hur hennes blick fyller dig med kraft och beslutsamhet. Det är en påminnelse om att mod kan hittas i de mest färgstarka uttrycken.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i att inte direkt skildra den yttre verkligheten. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 115 cm
höjd (cm)

95, 115

bredd (cm)

80, 95

Du kanske också gillar …