Rea!

MeninaMentira

1799,00 kr 1529,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

4 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din färgstarka moderna målning av en kvinna med stora ögon och en intensiv blick. Målningen fångar styrkan och självsäkerheten i hennes uttryck, vilket inspirerar dig att möta dagen med samma energi. Varje gång du ser på konstverket, känner du hur hennes blick fyller dig med kraft och beslutsamhet. Det är en påminnelse om att mod kan hittas i de mest färgstarka uttrycken.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65

bredd (cm)

140