Arizona

1999,00 kr

1 i lager

175 × 135 cm

Artikelnr: WRARIZONA175 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivning

Varje gång du går in i rummet och ser din jacquardvävda väggbonad, fylls du av en känsla av magi. Designern har skapat en ökenmiljö med en stor kaktus, där både solen och stjärnorna samspelar på ett magiskt vis. Väggbonaden ger ditt hem en unik atmosfär och drar dig in i en värld av skönhet och fantasi. Den speglar din personliga stil och gör varje dag lite mer förtrollande. 

Design: The Wall Rugs© – designad i skandinavien

Teknik: Jacquardväv

Material: 100% bomull i hög kvalitet

Upphängning: Levereras med 4 st. knappnålar med ett stort huvud trä för en enkel och snygg upphängning

Storlek: Väggbonaden är cirka 175x135cm plus 4cm fransar runt om

Vikt: 1kg

Att hänga upp stora väggbonader i hemmet är ett fantastiskt sätt att skapa en omedelbar wow-effekt och ge rummet karaktär. De kan fylla tomma väggar och bli ett blickfång som berättar en historia och speglar din personliga stil. Dessutom bidrar väggbonader till att dämpa ljud och skapa en mjukare, mer inbjudande atmosfär. Genom att välja en väggbonad med vackra mönster och färger kan du förvandla vilket rum som helst till ett konstnärligt och harmoniskt utrymme.

Jacquard, känt för sina invecklade vävda mönster och lyxiga textur, har fascinerat textilvärlden i århundraden. Detta unika tyg, som är uppkallat efter sin uppfinnare Joseph Marie Jacquard, skapas med en särskild vävstol som väver in designen direkt i tyget istället för att trycka eller brodera den på ytan. Resultatet blir ett tyg med enastående djup, dimension och hållbarhet.

När du stöter på jacquardtyg, ser du ett material känt för sina intrikat vävda mönster. Detta tyg är inte begränsat till en enda typ av material – det kan tillverkas av en mängd olika fibrer, inklusive bomull, siden eller ull. Det magiska med jacquardtyg ligger i hur det produceras. Storleken kan avvika med +/- några centimeter beroende på hur hårt väven är gjord, detta är naturligt när man väver ett tyg. Det här tyget är vävt i kina efter design av det skandinaviska varumärket The Wall Rugs©.

Att köpa väggkonst online har aldrig varit lättare. Köp konst ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Om du vill spänna upp din väggbonad på en träram så är det enkelt att få gjort hos en ramverkstad eller om du vill göra det själv. Det går fort och är inte så komplicerat, om du är osäker på hur du skall gå till väga så finns det bra instruktionsvideos på youtube.

Unik konst, väggbonader, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 2 kg
Dimensioner 1 × 175 × 135 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …