Rea!

AlberoVerde

4499,00 kr 3599,20 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

1 i lager

160 × 130 cm

Beskrivning

När du ser på din målning där ett träd i gröna toner står starkt framför andra träd och en gråskalig bakgrund, känner du en omedelbar känsla av lugn. Tavlan fångar kontrasten mellan det livfulla gröna och det dämpade grå, vilket framhäver trädets styrka och vitalitet. Varje gång du ser på målningen, påminns du om naturens förmåga att stå emot prövningar och att det alltid finns hopp. Den här målningen ger ditt hem en känsla av frid och inspirerar till positivitet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 80x80cm, 95x95cm, 200x100cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav ett grönt träd. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marina miljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 160 × 130 cm
höjd (cm)

65, 80, 95, 100, 130

bredd (cm)

80, 95, 115, 140, 160, 200

Du kanske också gillar …