ChatChat

1399,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

18 i lager

80 × 80 cm

Beskrivning

När du först såg målningen med de två väninnorna som pratade bort timmarna på ett café, kände du genast en koppling. Dess livliga färger och levande scen framkallade minnen av egna långa samtal över kaffe med nära vänner. Varje gång du ser på den i ditt vardagsrum, påminns du om värdet av vänskap och de glada stunderna ni delat. Målningen har inte bara blivit en färgstark del av din heminredning, utan också en ständig källa till glädje och inspiration.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 60x60cm, 130x150cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet. Det här är en tavla med ett motiv utav två småpratande kvinnor på ett cafe, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Den här tavlan med de färglada damerna som fördriver några timmar på café har blivit en stor favorit i vårt stora utbud utav målningar.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 80 × 80 cm
höjd (cm)

60, 80, 130

bredd (cm)

60, 80, 150

Du kanske också gillar …