Morning Break

1999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

11 i lager

115 × 80 cm

Artikelnr: MLMORNINGBREAK115I09 Kategorier: , , , , , , , , , Etikett:

Beskrivning

När du ser på din impressionistiska tavla där konstnären har målat en soluppgång ute i naturen, känner du omedelbart en känsla av magi och förnyelse. Målningen fångar det mjuka ljuset och de varma färgerna som sprider sig över landskapet, vilket ger en känsla av hopp och en ny början. Varje gång du ser på tavlan, påminns du om naturens skönhet och dess förmåga att fylla oss med energi. Tavlan blir en inspirerande detalj i ditt hem som alltid för med sig en känsla av lugn och positivitet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Just den här vackra målningen skildrar en vacker soluppgång.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 115 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

115

Du kanske också gillar …