AlberoColorate Uno

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

15 i lager

90 × 90 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla med motiv av ett mycket färgglatt träd som står ensamt mot en bakgrund i gråskala. Målningen skapar en kraftfull kontrast, där trädets livfulla färger verkligen poppar mot den dämpade omgivningen. Varje gång du ser på konstverket, känner du en våg av energi och hopp som inspirerar dig att se skönheten även i det gråa. Tavlan påminner dig om att även en enda färgglad detalj kan göra hela skillnaden i ett monotont landskap.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 60x60cm, 140x65cm, 160×130 och 200x100cm

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav naturens färger och samlat dem i ett färgglatt träd. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav och skog kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 90 × 90 cm
höjd (cm)

60, 65, 80, 95, 100, 130, 160

bredd (cm)

60, 80, 95, 130, 140, 160, 200

Du kanske också gillar …