AlberoTerra

1799,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

5 i lager

95 × 95 cm

Beskrivning

När du ser på din impressionistiska tavla med ett träd i jordnära toner som står i sin ensamhet, fångas du av dess kraftfulla närvaro. Målningens gråskaliga bakgrund gör att trädets varma färger verkligen poppar. Varje gång du ser på tavlan, känner du en känsla av styrka och lugn, som om trädet står emot allt och ändå behåller sin skönhet. Tavlan blir ett stabilt inslag i ditt hem, påminnande om naturens ihärdighet och enkelhetens skönhet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 115x80cm, 140x65cm, 160x130cm, 200x100cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav ett träd i jordnära färger, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 95 × 95 cm
höjd (cm)

65, 80, 95, 100, 130

bredd (cm)

80, 95, 115, 140, 160, 200

Du kanske också gillar …