We are Four

1899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

15 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla som visar en liten dunge med träd som lyses upp av solnedgången vid horisonten. Målningen fångar det gyllene ljuset som strömmar mellan träden, vilket skapar en drömsk atmosfär. Varje gång du ser på konstverket, känner du en lugnande värme och en känsla av ro, som om dagen avslutas med en vacker avslutning. Tavlan blir en ständig påminnelse i ditt hem om naturens skönhet och de stilla ögonblick som solnedgången för med sig.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Just den här vackra målningen är med några stora träd som motiv. En målning utav en träddunge, en tavla med mycket symbolik.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

 

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …