Stairs

1999,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad.

8 i lager

60 × 100 cm

Beskrivning

När du ser på din vackra tavla i gråskala med motiv av en elegant spiraltrappa, fylls du av en känsla av djup och mystik. Målningen fångar de böljande linjerna och de subtila skuggorna som skapar en hypnotisk effekt. Varje gång du ser på tavlan, känns det som om du är på väg uppför trappan, på väg mot något nytt och spännande. Den här tavlan ger ditt hem en sofistikerad touch och blir snabbt ett favoritinslag.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här vackra målningen så har konstnären låtit sig inspireras utav en vacker gammal spiraltrappa. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Mystiken och nyckfullheten i en tavla med en trappa kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 60 × 100 cm
höjd (cm)

100

bredd (cm)

60

Du kanske också gillar …