Rea!

Sailmess

4199,00 kr 3569,15 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

3 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

När du ser på din abstrakta målning som liknar en massa segel i olika färger som blått, rött, grönt och gult, känner du en omedelbar känsla av rörelse och dynamik. Tavlan fångar vinden som blåser genom seglen, vilket ger en känsla av frihet och äventyr. Varje gång du ser på målningen, inspireras du att följa dina egna drömmar och utforska okända vatten. Den här tavlan ger ditt hem energi och fungerar som en påminnelse om att livet är ett spännande segeläventyr.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Den här tavlan har ett abstrakt motiv där konstnären kanske vill föra dina tankarna mot en färgstark seglats i gryningen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

 

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …