Mystic

1899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

3 i lager

115 × 80 cm

Beskrivning

Varje gång du tittar på målningen med den lilla floden som slingrar sig ner genom ett nästan förtrollat landskap, fylls du av en djup glädje. Det känns som om du kan höra vattnets brus och känna den magiska atmosfären omsluta dig. Målningen bjuder in dig till en värld där naturens skönhet och mysterium är i perfekt harmoni. Att äga detta konstverk är som att ha en portal till en plats där drömmar blir verklighet.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav ett mystiskt landskap. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla på väggen.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 115 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

115

Du kanske också gillar …