Mind you

2899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

80 × 100 cm

Beskrivning

Du betraktar din nya målning, ett verk där två personer är avbildade i en virvlande dans, utförd i kärleksfulla varma kulörer. Färgernas dynamik och figurernas flödande former ger rummet en pulserande energi som värmer själen. Varje gång dina ögon faller på duken, känns det som att uppleva en nyanserad berättelse om kärlek och samhörighet. Detta konstverk, så fyllt av passion och liv, påminner dig ständigt om kärlekens förnyande kraft och hur den berikar varje del av ditt liv.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 100 cm
höjd (cm)

100

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …