Rea!

Menina

5699,00 kr 4274,25 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

2 i lager

150 × 150 cm

Beskrivning

Du står framför din färgstarka moderna målning av en kvinna med stora ögon och en intensiv blick. Målningen fångar en känsla av styrka och mystik, där ögonen drar in dig och håller ditt intresse. Varje gång du ser på konstverket, känner du en kraft som inspirerar dig att möta världen med samma beslutsamhet och mod. Denna tavla blir en påminnelse om att det finns djup och styrka bakom varje blick.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet. Hos många går tankarna till Carolina Gynning när de ser detta konstverk, var och en bestämmer vad de relaterar till men konstnären bakom detta verk ville skapa en färgstark kvinna med något mystiskt i blicken.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 150 × 150 cm
höjd (cm)

95, 150

bredd (cm)

95, 150

Du kanske också gillar …