Hjärterum

4499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

1 i lager

200 × 100 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla med en flock färgglada fåglar som sitter på en lina. Målningen fångar det lekfulla och livfulla i fåglarnas närvaro, där varje fågel har sin egen unika nyans och personlighet. Varje gång du ser på tavlan, blir du på gott humör och känner en känsla av gemenskap och glädje. Tavlan påminner dig om att även de minsta detaljerna i naturen kan ge stor inspiration.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Andra storlekar: 140x65cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav ett litet gäng fåglar som trängs på en favoritplats. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marina miljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in tavla.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 20 kg
Dimensioner 4 × 200 × 100 cm
höjd (cm)

65, 100

bredd (cm)

140, 200

Du kanske också gillar …