FoggyBrella

1899,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Förväntad leverans:

140 × 65 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska målning som avbildar en dimmig och regnig miljö i lila, beige och vita färgtoner, fylld av promenerande människor under färgglada paraplyer. Tavlan fångar en scen som känns både mystisk och livlig, och varje paraply tillför en touch av färg till den dämpade bakgrunden. Varje gång du ser på målningen påminns du om stadens pulserande liv även under gråa dagar. Det är en tavla som ger en känsla av samhörighet med människor i rörelse, trots det dystra vädret.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här abstrakta tavlan utav en dimmig dag, har konstnären låtit sig inspireras utav det vackra i att inte direkt skildra den yttre verkligheten. Att använda sig utav den här fantasifulla och lekfulla stilen för att skapa abstrakt konst när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. Med hjälp utav en färgexplosion, cirklar eller kuber som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt skapa snarlika former utav ett flertal välkända objekt, utan att avbilda dem i detalj på målarduken. Mystiken och nyckfullheten i ett abstrakt konstverk kan också väcka nyfikenhet och känslor hos betraktaren. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

65, 95

bredd (cm)

95, 140

Du kanske också gillar …