Wet Day

2299,00 kr

En handmålad tavla på aluminium och canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

5 i lager

115 × 80 cm

Beskrivning

Du står framför din impressionistiska tavla som avbildar en regnig stadsmiljö, fylld av promenerande människor som går tillsammans under paraplyer. Målningen fångar den livliga rörelsen i staden, trots regnet, och varje paraply skapar en färgglad kontrast mot den grå bakgrunden. Varje gång du ser på konstverket, känner du en känsla av gemenskap bland människorna som söker skydd från regnet. Tavlan blir en ständig påminnelse i ditt hem om att även i gråa stunder finns det värme och närhet att finna.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk och aluminium uppspänd på träram

Andra storlekar:  200x100cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Det här är en tavla med ett motiv utav promenerande par med paraplyer i regnväder, ett populärt motiv för moderna tavlor. En handgjord målning skapad utav en duktig konstnär. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 4 × 115 × 80 cm
höjd (cm)

60, 80, 100

bredd (cm)

80, 115, 200

Du kanske också gillar …