FlowerBed

1299,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

4 i lager

50 × 50 cm

Beskrivning

Du står och beundrar din impressionistiska målning som framställer en vacker äng av vallmo mot en klar horisont. Tavlan fyller rummet med en känsla av frihet och natur, och de mjuka färgövergångarna ger en drömsk kvalitet. Varje gång du ser på målningen känner du dig mer förbunden med naturens enkla skönhet. Det blir en ständig påminnelse om de lugna stunderna i livet, när allt annat tycks stanna upp.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Andra storlekar: 95x95cm, 140x65cm

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Med den här tavlan har konstnären låtit sig inspireras utav en äng med vallmo. Att använda sig utav träd och blommor när man målar har alltid varit populärt både hos konstnärer och konstälskare. En blomma eller ett träd som motiv i en akrylmålning eller oljemålning kan man lätt göra färgglad och lekfull utan att det blir onaturligt. Ett landskap, hav, marinamiljöer eller segelbåtar kan också verka förtrollande och väcka känslor hos betraktaren. Konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 4 × 50 × 50 cm
höjd (cm)

50

bredd (cm)

50

Du kanske också gillar …