DressedBack Grey

1399,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

3 i lager

80 × 80 cm

Beskrivning

Du står inför din moderna målning av en kvinna klädd i en stor, vacker klänning i rosa och röda toner, mot en bakgrund av gråtoner. Färgkontrasten mellan den livfulla klänningen och den dämpade bakgrunden gör bilden både slående och eftertänksam. Varje gång du ser på den, inspireras du av hur färg kan förmedla känsla och personlighet. Tavlan påminner dig om att skönhet och styrka kan uttryckas på många olika sätt.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Konstnären har här skapat ett handmålat modernt konstverk utav hög kvalitet.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning. Modern konst är ett enkelt sätt att få fantasin att leka medan man egentligen bara kanske står och tittar djupt in i en tavla. Även en salig blandning utav kladdiga färger eller bara svartvita tavlor kan bli ett härligt motiv i en målning som många tycker är fascinerande att ha som konst på väggen.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 80 × 80 cm
höjd (cm)

80

bredd (cm)

80

Du kanske också gillar …