Cheers

3499,00 kr

En handmålad tavla på canvas uppspänd på träram, färdig att hängas på väggen.

Prova den här tavlan hemma hos dig, du har 14 dagars ångerrätt från det att du har fått den levererad. 

7 i lager

140 × 65 cm

Beskrivning

När du ser på din tavla där konstnären har målat sex stora rödvinsglas som möts i en skål, känner du omedelbart en känsla av fest och gemenskap. Målningen fångar det glada ögonblicket när vänner eller familj höjer glasen för att fira. Varje gång du ser på tavlan, påminns du om att livet är till för att njutas tillsammans med dem du bryr dig om. Tavlan ger ditt hem en känsla av värme och blir snabbt en symbol för samhörighet och glädje.

Signatur: Michelanemo

Teknik: Handmålad tavla i akrylfärg

Material: Canvasduk uppspänd på träram

Ram: Svart svävram

Med en stor oljemålning på väggen så ger du energi till rummet och det är ett enkelt och billigt sätt att förnya din inredning. Med den här tavlan så har konstnären låtit sig inspireras utav en skål bland vänner och stora rödvinsglas.

Att köpa konst på internet har aldrig varit lättare. Köp en tavla ifrån oss och den levereras färdig att hängas upp på väggen, utan behov för ytterligare montage eller inramning.

Unik konst, tavlor och oljemålningar ifrån oss gör ditt hem mer personligt. Konstlagret har Sveriges bästa urval av tavlor till de absolut bästa priserna – Välkommen på Vernissage Online.

Ytterligare information

Vikt 4 kg
Dimensioner 4 × 140 × 65 cm
höjd (cm)

80, 100

bredd (cm)

115, 200

Du kanske också gillar …